Hustá a sytá polévka, jejíž nesporná výhoda tkví v tom, že s přehledem nahradí hlavní jídlo.Složení: hovězí maso, cibule, směs koření, hladká mouka, česnek,...
Není snad klasičtějšího českého jídla než smaženého řízku servírovaného s bramborem.Složení: vepřové maso, vejce, strouhanka, mouka, sůlSkladujte: V lednici při teplotě...
Dršťková patří mezi polévkové poklady české kuchyně. Hustá a sytá polévka, jejíž nesporná výhoda tkví v tom, že s přehledem nahradí hlavní jídlo. Rozhodli jsme se...
Když se něco peče na anglický způsob, znamená to, že to má zůstat růžové uprostřed, a takový je přesně náš anglický roastbeef.Složení: hovězí roštěná, dijonská hořčice, med,...
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.