Omáčky na těstoviny a maso
Omáčky jsou důležitou součástí jídel, díky kterým zvládnete ochutit masa, těstoviny, pečivo, různé přílohy a další. Mezi ty nejoblíbenější omáčky v Česku patří rajská, svíčková, znojemská, houbová, koprová, ale my jsme pro Vás pod vedením italských kuchařů připravili ty nejoblíbenější recepty na salsy a omáčky středomoří.
Patří k ním bolognese, pomodoro, tuňáková, mořské plody, bazalková, arrabbiata neboli rajčatová pikantní nebo třeba s kapary a oregánem. Omáčky na těstoviny a maso jsou připravované dle receptů tradiční italské kuchyně.
Určitě byste měli ochutnat naše omáčky na těstoviny z osvědčených receptů, díky kterým ušetříte čas a skvěle dochutíte Váš oběd nebo večeři.

Velice oblíbená omáčka hlavně na jihu Itálie - to je tonno e olive. Kousky tuňáka a černých oliv pomalu vařené v rajčatové omáčce na kořenové zelenině a česneku. Zdravá...

Tradiční omáčka italské kuchyně, původně z města Bologna, která se proslavila v celé Itálii, aneb ragú Bolognese - rajčatová omáčka s masem a základem tvořeným z kořenové...

Základní omáčka z rajčat bez které se žádný kuchař v kuchyni neobejde. Je jednou z hlavních pilířů italské kuchyně. Nedá se srovnávat s kečupem nebo jinými náhražkami....

Mořské plody v rajčatové omáčce jsou jednou z nejoblíbenějších a nejchutnějších omáček v celém středomoří. Omáčka Frutti di mare si Vás získá hned na poprvé. Krevetky, slávky a...

Vyzkoušejte tuto pikantní omáčku z rajčat, čerstvých chilli papriček a česneku, kterou si oblíbí každý, kdo má rád pikantnější pokrmy. Arrabbiata znamená "rozzlobená" a popisuje...

Kapary jsou naší oblíbenou přísadou, která rajčatové omáčce spolu s oregánem vždycky dodá ten správný šmrnc a chuť. Dá se použít na těstoviny, ale také jako přílohová...