T - Bone steak

T-bone steak jsou vlastně 2 steaky v jednom, jde o řez, kde kosti tvoří tvar písmene T a na straně jedné naleznete nízký roštěnec a na straně druhé pravou svíčkovou. Jedná se o nejznámější druh steaků na celém světe, kde se prodává pod různými názvy T-bone, Porterhause, Fiorentina. Má lehké tukové krytí, které dodá steaku potřebnou šťavnatost a díky kosti i skvělou chuť.

220 Kč/100g

Steaky doporučujeme minimálně 300g, maso si můžete sami vybrat v naší lednici a naši kuchaři Vám ho naporcují dle Vašich představ. Terminologie příprav steaků:

Rare (upečený zvenku, zevnitř stále krvavý)

Medium rare (opečený tak by byl zevnitř stále z 50% krvavý)

Medium (propečený tak, že zevnitř je stále růžový)

Medium well (uvnitř stále známky růžové barvy)

Skladem
220 Kč / ks

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: