T - Bone steak
T-bone steak jsou vlastně 2 steaky v jednom, jde o řez, kde kosti tvoří tvar písmene T a na straně jedné naleznete nízký roštěnec a na straně druhé pravou svíčkovou. Jedná se o nejznámější druh steaků na celém světe, kde se prodává pod různými názvy T-bone, Porterhause, Fiorentina. Má lehké tukové krytí, které dodá steaku potřebnou šťavnatost a díky kosti i skvělou chuť.
220 Kč/100g
Steaky doporučujeme minimálně 300g, maso si můžete sami vybrat v naší lednici a naši kuchaři Vám ho naporcují dle Vašich představ. Terminologie příprav steaků:
Rare (upečený zvenku, zevnitř stále krvavý)
Medium rare (opečený tak by byl zevnitř stále z 50% krvavý)
Medium (propečený tak, že zevnitř je stále růžový)
Medium well (uvnitř stále známky růžové barvy)
Kategorie: | Steaky z naší Farmy |
---|