Cestovatelská a chalupářská edice
Cestovatelská a chalupářská edice, tak jsme pojmenovali novou nabídku hotových, zavařených (sterilovaných) jídel, která mají trvanlivost až 3 měsíce. Jsou tak vhodná na dovolenou, chatu, na cestování, pro chalupáře, zahrádkáře nebo prostě jen jako chutná zásoba do Vaší spížky. Pro začátek jsme si pro Vás připravili chutné polévky a hotová jídla, které připravovali už naše babičky a dědečkové. Vybírejte níže z osvědčených receptů a naservírujte si chutný oběd nebo večeři během pár minut díky jednoduché přípravě.
Výborná domácí fazolová polévka s klobásou, která Vás vždy zahřeje na těle a pohladí na duši.Složení: Fazole, cibule, vepřové sádlo, mrkev, celer, petržel, česnek, mouka,...
Dršťková patří mezi polévkové poklady české kuchyně. Hustá a sytá polévka, jejíž nesporná výhoda tkví v tom, že s přehledem nahradí hlavní jídlo. Rozhodli jsme se vařit...
Koprová omáčka jako tradiční lehké a zdravé jídlo, kopr je znám svými léčivými účinky (zlepšuje trávení a má protizánětlivé účinky).Složení: máslo, mouka, mléko, smetana,...
Kulajda je typická bílá polévka z jižních Čech. Čerstvý kopr s houbami probouzí vzpomínku na houbařskou sezónu.Složení: Máslo, smetana, mouka, mléko, vejce, brambory,...
Složení: Kuřecí prsa, cibule, česnek, hovězí vývar, celer, rostlinný olej, cukr, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření...
Tradiční česká rajská omáčka, která je známá v celosvětové kuchyni, pro svoji sladkokyselou chuť velmi oblíbená a to především u dětí.Složení:Vepřové a hovězí mleté maso,...
Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich babiček a dědečků. Složení:Uzená krkovice, křen, rostlinný olej, máslo, mouka, smetana, hovězí vývar, celer, cukr,...
Zelňačka je tradiční staročeská polévka připravovaná z kysaného zelí.Složení: Kysané zelí, vepřové sádlo, vepřová klobása, cibule, brambory, cukr, ocet, mouka, sůl, směs...
Svatební hovězí vývar s játrovými knedlíčky. Bezkonkurenčně nejoblíbenější polévka české domácnosti.Složení: Hovězí a telecí kosti, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl,...
Hovězí guláš z kližky, tento původně maďarský pokrm pro Vás uvařili naši kuchaři pod vedením šéfkuchaře Jana Malinky. Složení: Hovězí kližka, hovězí vývar, celer,...
Složení: Vepřová plec, cibule, kysané zelí, hovězí vývar, celer, mouka, smetana, cukr, sůl, směs koření Skladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po...
Hustá a sytá polévka, jejíž nesporná výhoda tkví v tom, že s přehledem nahradí hlavní jídlo.Složení: Vepřové mleté maso, cibule, rajčatový protlak, hovězí vývar, celer,...
Čočková polévka tradiční česká polévka nejen na nový rok.Složení: Čočka, mrkev, celer, petržel, vepřové sádlo, vepřové párky, cibule, česnek, mouka, sůl, směs koření...
Složení: Vepřové mleté maso, uzená slanina, rohlíky, mléko, sůl, směs koření Skladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte...
Složení: Hovězí a telecí kosti, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte...
Složení: Vepřová plec, rostlinný olej, cibule, klobása, paprika, hovězí vývar, celer, kečup, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po...
Složení:Kuře, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte v lednici do 4 stupňů a...
Složení:Kuře, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl, játra, mouka, vejce, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte v lednici...
Složení: Vepřové mleté maso, mrkev, celer, petržel, cibule, rajčata, olivový olej, červené víno, cukr, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20...
Složení: Hovězí maso, vepřové sádlo, mrkev, celer, petržel, hovězí vývar, hořčice, smetana, cibule, ocet, mouka, cukr, bylinky, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a...
Složení: Vepřové maso, hovězí maso, vepřové sádlo, vepřová střeva, sůl, směs koření, vepřový vývar, celer Skladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po...
Složení:Uzená krkovice, vepřový vývar, uzená kotleta, celer Skladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte v lednici do 4 stupňů a...
Složení:Vepřová kýta, vepřové sádlo, mrkev, celer, petržel, hovězí vývar, hořčice, smetana, cibule, ocet, mouka, cukr, bylinky, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu...
Složení:Vepřová kýta, vepřové sádlo, mrkev, celer, petržel, hovězí vývar, hořčice, smetana, cibule, ocet, šípková marmeláda, mouka, cukr, bylinky, sůl, směs koření...
Složení: Vepřová plec, rostlinný olej, cibule, rajčatový protlak, hořčice, smetana, hovězí vývar, celer, sterilované okurky, žampiony, sůl, směs koření Skladujte:...
Půl kila vepřového masa, skvěle nadupaná plechovka, která zasytí plný stůl strávníků.Složení: Vepřová plec, sůl, česnek, směs koření Skladujte: v suchu a...
Složení:Rajčata, cibule, mrkev, celer, petržel, krevety, cognac, rak červený, máslo, bylinky, cukr, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po...