Polévky

Boršč je polévka z červené řepy, národní součást a historické jídlo ruské a ukrajinské kuchyně.Složení: hovězí krk, mrkev, cibule, petržel, celer, zelí, červená...

Klasická česká polévka kterou se nedá přejíst. Polévka na chatu či do na výlet do přírody. Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich babiček a dědečků.Složení:...

Dršťková patří mezi polévkové poklady české kuchyně. Hustá a sytá polévka, jejíž nesporná výhoda tkví v tom, že s přehledem nahradí hlavní jídlo. Rozhodli jsme se...

Výborná domácí fazolová polévka s klobásou, která Vás vždy zahřeje na těle a pohladí na duši.Složení: Fazole, mrkev, celer, petržel, mouka, klobása, cibule, česnek, sůl, směs...

Tradiční frankfurstká polévka s párky a bramborami. Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich babiček a dědečků.Skladujte: V lednici při teplotě do 4°C.Hmotnost...

Svatební hovězí vývar s játrovými knedlíčky. Bezkonkurenčně nejoblíbenější polévka české domácnosti.Složení: Hovězí maso, vepřová a hovězí játra, strouhanka, mrkev, celer,...

Kulajda je typická bílá polévka z jižních Čech. Čerstvý kopr s houbami probouzí vzpomínku na houbařskou sezónu.Složení: mléčné výrobky, mouka, houby, kopr, sůl, směs...

Žampionový krém je krásně hustý a perfektně zahřeje. Zkrátka ideální polévka na cesty. Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich babiček a dědečků.Složení:...

Hustá a sytá polévka, jejíž nesporná výhoda tkví v tom, že s přehledem nahradí hlavní jídlo.Složení: hovězí maso, cibule, směs koření, hladká mouka, česnek,...

Pro všechny co milují mořské plody. Polévka může posloužit i jako hlavní chod.Složení: krevetky, kalamáry, slávky, mořské ryby, rajčata, celer, mrkev, česnek, olivový olej, sůl,...