Polévky

Dršťková patří mezi polévkové poklady české kuchyně. Hustá a sytá polévka, jejíž nesporná výhoda tkví v tom, že s přehledem nahradí hlavní jídlo. Rozhodli jsme se vařit...

Výborná domácí fazolová polévka s klobásou, která Vás vždy zahřeje na těle a pohladí na duši.Složení: Fazole, cibule, vepřové sádlo, mrkev, celer, petržel, česnek, mouka,...

Kulajda je typická bílá polévka z jižních Čech. Čerstvý kopr s houbami probouzí vzpomínku na houbařskou sezónu.Složení: Máslo, smetana, mouka, mléko, vejce, brambory,...

Hustá a sytá polévka, jejíž nesporná výhoda tkví v tom, že s přehledem nahradí hlavní jídlo.Složení: Vepřové mleté maso, cibule, rajčatový protlak, hovězí vývar, celer,...

Čočková polévka tradiční česká polévka nejen na nový rok.Složení: Čočka, mrkev, celer, petržel, vepřové sádlo, vepřové párky, cibule, česnek, mouka, sůl, směs koření...

Složení: Hovězí a telecí kosti, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte...

Svatební hovězí vývar s játrovými knedlíčky. Bezkonkurenčně nejoblíbenější polévka české domácnosti.Složení: Hovězí a telecí kosti, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl,...

Složení:Kuře, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte v lednici do 4 stupňů a...

Složení:Kuře, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl, játra, mouka, vejce, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte v lednici...

Složení:Rajčata, cibule, mrkev, celer, petržel, krevety, cognac, rak červený, máslo, bylinky, cukr, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po...

Zelňačka je tradiční staročeská polévka připravovaná z kysaného zelí.Složení: Kysané zelí, vepřové sádlo, vepřová klobása, cibule, brambory, cukr, ocet, mouka, sůl, směs...