Hlavní jídla

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 750g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich...

Kančí guláš z kližky, tento pokrm pro Vás uvařili naši kuchaři pod vedením šéfkuchaře Jana Malinky. Složení: kančí, mouka, cibule, paprika, česnek, kmín, tuk,...

Tradiční jídlo kovbojů, fazole, jsou jedním z hlavních zdrojů rostlinných bílkovin, obsahují také zdravé tuky, mnoho vlákniny a vitamínů. Složení: fazole,...

Kuřecí prsa se sýrovou omáčkou. Složení: kuřecí prsa, mléčné výrobky, mouka, cibule, česnek, sůl, olej, směs koření Cena za 1 porci: 89 Kč. Celková hmotnost balení...

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 750g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich...

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 750g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich...

Česká klasika, smažený květák. Složení: květák, mouka, strouhanka, vejce Přílohu dle Vašeho výběru si můžete přikoupit v...

Česká klasika, smažený sýr. Složení: mléčné výrobky, mouka, vejce ,strouhanka, olej Přílohu dle Vašeho výběru si můžete přikoupit v...

Zvěřina se snoubí se šípkovou omáčkou, která nepotřebuje komentář, prostě si ji objednejte a ochutnejte. Složení: srnčí kýta, uzená slanina,...

Španělský ptáček plněný klobáskou, okurkou, slaninou a cibulí. Složení: hovězí maso, klobása , slanina, cibule, vejce, mouka, cibule, hořčice, okurky,...

Složení: rohlíky, špenát, mléčné výrobky, směs sýrů s ušlechtilou plísní, cibule, sůl, směs koření Cena za 1 porci: 85 Kč. Minimální hmotnost balení 700g....

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 750g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich...

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 750g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich...

Kotletu má rád každý, a když se k tomu přidá zelenina ratatouille, je to symfonie chutí. Složení: vepřové maso, cuketa, lilek, paprika, cibule, rajčata, olivový olej,...

Čtvrtka dozlatova pečeného kuřátka s nádivkou ochucenou bylinkami, anglickou slaninou a muškátovým oříškem. Složení: kuře, pečivo, mléko, vejce, slanina,...

Pochutnejte si na bramborových knedlících, plněných švestkami, posypanými mákem a cukrem. Složení: brambory, švestky, vejce, mouka, cukr, mák Cena za 1 porci: 75 Kč....

Tradiční, velice oblíbený pokrm, který znaly už naše babičky. Bramborové těsto jsme naplnili tím, co máte rádi, uzeným masem. Složení: brambory, uzené maso, vejce, mouka,...

Vzpomínka na školní jídelny v podání našeho šéfkuchaře. Bramborové noky s mákem . Složení: brambory, mouka, máslo, vejce, cukr, mák Cena za 1 porci: 65 Kč. Celková...

Bramborové noky podle receptu našeho šéfkuchaře. Složení: Brambory, mouka, máslo, vejce, cibule, špenát, smetana, uzená slanina, sůl, směs koření Přílohu dle Vašeho...

Brokolicové karbanátky - Brokolice je výborným zdrojem vitamínu C a kyseliny listové, jejíž dostatečný příjem je, zejména pro organismus žen, potřebný....

Čevapčiči je srbské národní jídlo, které se připravuje zásadně z jehněčího masa, ale my můžeme udělat výjimku a připravili jsme ho pro Vás z hovězího a vepřového masa....

Pečená kachna patří k tradičním pokrmům české kuchyně, které naše babičky i prababičky připravovaly především ke slavnostnějším příležitostem. Obvykle se podává s červeným...

Vynikající hovězí na našem IRISH STOUTU. Složení: Hovězí maso, mouka, máslo, mrkev, petržel, celer, černé pivo, cibule, uzená slanina, sůl, směs koření, bylinky Přílohu...

Klasika, zapečené francouzské brambory, přímo na Váš stůl. Složení: Brambory, uzené maso, cibule, smetana, vejce, sýr, okurky, sůl, směs koření Přílohu dle Vašeho...

Z brambor jde uvařit spousta výborných jídel. K těm hodně oblíbeným určitě patří halušky s dobrým uzeným masem a kysaným zelím. Složení: brambory, uzené maso, zelí...

Hovězí guláš z kližky, tento původně maďarský pokrm pro Vás uvařili naši kuchaři pod vedením šéfkuchaře Jana Malinky. Složení: hovězí maso, mouka, cibule, paprika,...

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 750g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Složení: mleté hovězí maso, cibule, rajčata, fazole borlotti,...

Konfitované husí stehýnko, ideální nejen na nedělní oběd. Složení: husa, zelí, sádlo, ocet, sůl, směs koření Přílohu dle Vašeho výběru si můžete přikoupit v kategoriích...

Koprová omáčka jako tradiční lehké a zdravé jídlo, kopr je znám svými léčivými účinky (zlepšuje trávení a má protizánětlivé účinky). Složení: smetana, mléko, vejce,...

Maso vhodné pro děti, obsahuje málo tuku. Složení: králík, špenát, smetana, houby, směs koření, sůl Přílohu dle Vašeho výběru si můžete přikoupit v kategoriích...

I vnitřnosti, v podání našeho šéfkuchaře, jsou hotovou ódou chutí. Složení: Kuřecí játra, mouka, sádlo, cibule, uzená slanina, sůl, směs koření Přílohu dle Vašeho výběru...

Každé dítě chce kuřízek. Složení: Kuřecí prsa, vejce, strouhanka, mouka¸ sůl Přílohu dle Vašeho výběru si můžete přikoupit v kategoriích Přílohy nebo Pečivo. Cena za 1...

Tradiční pokrm našich předků, doměkka vařená kuřecí srdíčka. Složení: Kuřecí srdce, uzený vepřový bok, mrkev, petržel, celer, smetana, mouka, cukr, bylinky, sůl. směs...

Kuskus je jednou ze základních potravin severoafrické kuchyně. Jedná se o spařenou a do kuliček tvarovanou krupici z pšenice, ječmene nebo prosa. Kuskus se při přípravě...

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 750g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich...

Kousky pečeného vepřového masa podávané s vynikajícím smetanovým špenátem, to je moravský vrabec. Složení: vepřové maso, špenát, cibule, česnek, smetana, hladká mouka, sůl,...

Tradiční sekaná, připravovaná z hovězího a vepřového masa, plněná vařeným vjecem. Poctivá výroba pouze z masa, bez přidané mouky a konzervantů. Skvělá volba na víkend....

Vepřové rizoto, klasika co nesmí chybět v žádné nabídce, už ve školní jídelně jsme ho všichni jedli. Zavzpomínejme na mládí. Složení: rýže, vepřové maso, kukuřice, hrášek,...

Složení: vepřové maso, vepřové sádlo, kysané zelí, cibule, mléčné výrobky, mouka, česnek, sůl, směs koření Přílohu dle Vašeho výběru si můžete přikoupit v kategoriích...

Grilovaná vepřová kotleta s kostí, s omáčkou z paprik, cibule a rajčat. Složení: vepřová kotleta, paprika, cibule, česnek, rajčatový protlak, sůl, směs koření Přílohu...

Harmonie vynikající chuti smetanové omáčky, výborného šťavnatého masa, které dodává omáčce neopakovatelnou chuť a vůni, je pokušení, kterému málokdo odolá. A my jsme Vám tento...

Šunkofleky od našeho šéfkuchaře. Složení: Fleky (mouka), uzené maso, smetana, vejce, okurky, sůl, směs koření Cena za 1 porci: 80 Kč. Celková hmotnost balení...

Jahodové tvarohové knedlíky jako od babičky. Složení: Tvaroh, strouhanka, mouka, jahody, vejce, máslo, cukr, sůl Přílohu dle Vašeho výběru si můžete přikoupit v...

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 750g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Složení: vepřová plec, jemný vepřový salám...

Záhorský závitek, tradiční recept ze slovenského Záhoří. Složení: vepřový bok, kysané zelí, vepřové sádlo, cibule, česnek, sůl, směs koření Cena za 1 porci: 84 Kč....

Když se něco peče na anglický způsob, znamená to, že to má zůstat růžové uprostřed, a takový je přesně náš anglický roastbeef. Složení: hovězí roštěná, dijonská hořčice,...

Fazolky na smetaně uvařené podle chutí našeho šéfkuchaře. Složení: Fazolky, mouka, smetana, mléko, vejce, máslo, cukr, ocet sůl Přílohu dle Vašeho...

Aby nebyl plátek masa příliš suchý, přišli v roce 1949 francouzští kuchaři se svým Cordon Bleu. V českých končinách na větší šťavnatosti a jemnější chuti mletého...

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 700g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Složení: hovězí dršťky, máta, ovčí sýr pecorino romano,...

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 750g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Složení: hovězí játra, cibule, česnek, slanina, sůl, pepř,...

Ještě před pár lety opomíjená hovězí líčka se v poslední době staly specialitou, kterou připravují i ty nejluxusnější restaurace v Evropě. Jejich jemná svalová vlákna a kolagen...

Krůtí maso vařené spolu se slaninkou je výborná variace chutí. Složení: Krůtí, mrkev, petržel, celer, uzený vepřový bok, smetana, červené víno, mouka, bylinky, sůl,...

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 750g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Složení: kuřecí prsíčko, hoisin omáčka, sójová omáčka,...

Kuře na paprice je klasika české kuchyně, kterou milují jak dospělí, tak děti. Skvěle se doplňují s naším knedlíkem. Složení: kuřecí prsa, paprika, celer, smetana, máslo,...

Víte, že borůvky mají pozitivní vliv na zrak? U nás si je můžete vychutnat ve výborných kynutých knedlících. Složení: mouka, mléčné výrobky, vejce, borůvky, škrob...

Pečená krkovice, tradiční jídlo, které vařily už naše babičky. Vychutnejte si ho v podání našeho šéfkuchaře Jana Malinky. Složení: vepřová krkovice, kapusta, slanina,...

Pečené vepřové koleno se silným výpekem, zabaleným s kolenem dohromady. Složení: vepřové maso, sůl, směs koření Cena za 1 porci: 125 Kč. Minimální hmotnost...

Thajské kari s kuřecím masem, 2 porce Balení obsahuje 650g pokrmu. Cena za 1 porci: 85 Kč Složení: Kuřecí prsa, cuketa, mrkev, cibule, cukr,...

Není snad klasičtějšího českého jídla než smaženého řízku servírovaného s bramborem. Složení: vepřové maso, vejce, strouhanka, mouka, sůl Přílohu dle Vašeho výběru si...

Tradiční omáčka italské kuchyně, původně z města Bologna, která se proslavila v celé Itálii, aneb ragú Bolognese - rajčatová omáčka s masem a základem tvořeným z kořenové...

Základní omáčka z rajčat bez které se žádný kuchař v kuchyni neobejde. Je jednou z hlavních pilířů italské kuchyně. Nedá se srovnávat s kečupem nebo jinými náhražkami....

Vyzkoušejte tuto pikantní omáčku z rajčat, čerstvých chilli papriček a česneku, kterou si oblíbí každý, kdo má rád pikantnější pokrmy. Arrabbiata znamená "rozzlobená" a popisuje...

Kapary jsou naší oblíbenou přísadou, která rajčatové omáčce spolu s oregánem vždycky dodá ten správný šmrnc a chuť. Dá se použít na těstoviny, ale také jako přílohová omáčka k...

Mořské plody v rajčatové omáčce jsou jednou z nejoblíbenějších a nejchutnějších omáček v celém středomoří. Omáčka Frutti di mare si Vás získá hned na poprvé. Krevetky, slávky a...

Velice oblíbená omáčka hlavně na jihu Itálie - to je tonno e olive. Kousky tuňáka a černých oliv pomalu vařené v rajčatové omáčce na kořenové zelenině a česneku. Zdravá...