Hlavní jídla

bramborový knedlíky plněné uzeným
Bramborové knedlíky plněné uzeným, kysané zelí, baleno po 2 porcích
Bez laktózy

Tradiční, velice oblíbený pokrm, který znaly už naše babičky. Bramborové těsto jsme naplnili tím, co máte rádi, uzeným masem. Složení: Brambory, uzené maso, vejce, mouka,...

 
150 Kč
Detail
Pečená kachna
Čtvrtka pečené kačeny se zelím, baleno po 2 porcích
Bez laktózy

Pečená kachna patří k tradičním pokrmům české kuchyně, které naše babičky i prababičky připravovaly především ke slavnostnějším příležitostem. Obvykle se podává s červeným...

 
160 Kč
Detail
germknodel
Germknödel s vanilkovou omáčkou, baleno po 2 porcích
Vegetariánské

Germknödel je nadýchaný knedlík, plněný povidly a je podáván politý vanilkovým krémem a posypán cukrem a mákem. Germknödel je podáván jako hlavní jídlo i dezert. Je to...

 
148 Kč
Detail
Halušky s brynzou 23
Halušky s brynzou a špekem, baleno po 2 porcích
Novinka

Z brambor jde uvařit spousta výborných jídel. K těm hodně oblíbeným určitě patří halušky s dobrým uzeným masem a poctivou brynzou. Složení: Brambory, uzené maso, brynza,...

 
150 Kč
Detail
Hovězí guláš
Hovězí guláš, baleno po 2 porcích
Bez laktózy

Hovězí guláš z kližky, tento původně maďarský pokrm pro Vás uvařili naši kuchaři pod vedením šéfkuchaře Jana Malinky.  Složení: hovězí maso, mouka, cibule, paprika,...

 
152 Kč
Detail
Koprovka
Koprová omáčka s vejcem, baleno po 2 porcích
Vegetariánské

Koprová omáčka jako tradiční lehké a zdravé jídlo, kopr je znám svými léčivými účinky (zlepšuje trávení a má protizánětlivé účinky). Složení: Smetana, mléko, vejce, hladká...

 
100 Kč
Detail
moravský vrabec se špnátem
Moravský vrabec se špenátem, baleno po 2 porcích

Kousky pečeného vepřového masa podávané s vynikajícím smetanovým špenátem, to je moravský vrabec. Cena za 1 porci: 69 Kč. Minimální hmotnost balení: 650 g....

 
138 Kč
Detail
Plněný paprikový lusk 23
Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, baleno po 2 porcích

Oblíbený recept na pokrm z mletého masa s výbornou rajčatovou omáčkou. Složení: Vepřové maso, mrkev, celer, petržel, rajčatový protlak, mouka, sůl, cukr, ocet, směs koření...

 
164 Kč
Detail
svíčková
Svíčková na smetaně, baleno po 2 porcích
Tip

Harmonie vynikající chuti smetanové omáčky, výborného šťavnatého masa, které dodává omáčce neopakovatelnou chuť a vůni, je pokušení, kterému málokdo odolá. A my jsme Vám tento...

 
170 Kč
Detail
tvarohové knedlíky
Tvarohové knedlíky s borůvkami, baleno po 2 porcích
Vegetariánské

Zdravé tvarohové knedlíky s borůvkami můžeme podávat jako dezert, stejně tak jako hlavní chod. Složení: Tvaroh, hladká mouka, strouhanka, vejce, borůvky, cukr,...

 
140 Kč
Detail
anglický roastbeff
Anglický roastbeef s medovo-hořčicovým dresinkem, baleno po 2 porcích
Tip Bez lepku Bez laktózy

Když se něco peče na anglický způsob znamená to, že to má zůstat růžové uprostřed a takový je přesně náš anglický roastbeef Složení: Hovězí roštěná, dijonská hořčice,...

 
160 Kč
Detail
Dršťky 23
Dršťky po římsku se špetkou chilli a ovčím sýrem, baleno po 2 porcích
Novinka Bez lepku

Jídlo, které zná každý Říman a obyvatel Lazia - to je Trippa alla Romana, neboli dršťky po římsku. Velice chutné, doladěné ovčím sýrem Pecorino Romano, se špetkou máty a chilli,...

 
130 Kč
Detail
holadský řízek
Holandský řízek, baleno po 2 porcích
Tip

Aby nebyl plátek masa příliš suchý, přišli v roce 1949 francouzští kuchaři se svým Cordon Bleu, v českých končinách na větší šťavnatosti a jemnější chuti...

 
138 Kč
Detail
hovězí s hříbkovou omáčkou
Hovězí pečeně s hříbkovou omáčkou, baleno po 2 porcích

U tohoto jídla podtrhuje vynikající chuť do měkka pečeného hovězího masa omáčka z hřibů. Složení: hov. maso, smetana, houby, jíška, sůl, majoránka, česnek. Přílohu...

 
140 Kč
Detail
Hovězí po Burgunsku 23
Hovězí po burgundsku, baleno po 2 porcích
Novinka

Burgundsko je bývalý francouzský region, odkud pochází tento výborný recept na hovězí maso. Pro Vás ho uvařil náš šéfkuchař Jan Malinka. Složení: hovězí maso, mrkev,...

 
170 Kč
Detail
Hrachovka s uzeným masem 23
Hrachová kaše s uzeným masem, baleno po 2 porcích
Novinka

Stará česká klasika, už naše babičky dělaly k uzenému masu hrachovou kaši. Složení: vepřové uzené maso, hrách, cibule, česnek, sůl, směs koření. Přílohu dle Vašeho výběru...

 
140 Kč
Detail
Krůtí prso se špenátovým krémem a fazolky na másle, baleno po 2 porcích
Krůtí prso se špenátovým krémem a fazolky na másle, baleno po 2 porcích
Novinka Bez lepku

Krůtí prso připravované metodou sous-vide, tedy ve vodní lázní za specifických teplot. Libové krůtí prsíčko doplňuje smetanová omáčka se špenátem a fazolky na másle.Cena za...

 
180 Kč
Detail
kuřecí čína 23
Kuřecí čína, baleno po 2 porcích
Novinka

Kuře obalené nasládlou sójovou omáčkou, to je klasické výborné jídlo z Číny. Složení: kuřecí maso, mrkev, sója, hrášek, bambus, vodní kaštany, paprika, houby, česnek,...

 
166 Kč
Detail
zebro pecene
Pečená vepřová žebra z masitého bůčku s omáčkou z výpeku a bílého vína, baleno po 2 porcích

Pečená vepřová masitá žebra z bůčku na bílém víně s bylinkami a omáčkou z výpeku. Bůček masu přidá výraznější chuť a víno s vyšší kyselinkou, v tomto případě Veltlínské zelené,...

 
160 Kč
Detail
Vepřové koleno
Pečené vepřové koleno, baleno po 2 porcích
Novinka

Pečené vepřové koleno se silným výpekem zabaleným s kolenem dohromady.  Cena za 1 porci: 104,50 Kč. Minimální hmotnost balení: 700 g. V balení 1 ks....

 
209 Kč
Detail
ptáček 23
Španělský ptáček, baleno po 2 porcích
Bez laktózy

Španělský ptáček plněný klobáskou, okurkou, slaninou a cibulí. Složení: hovězí maso, klobása , slanina, cibule, vejce, mouka, cibule, hořčice, okurky,...

 
166 Kč
Detail
spatzle spinavy
Špenátové špecle s hřibovou omáčkou, baleno po 2 porcích
Novinka

Náš italský kuchař, který je původem ze Švýcarska, připravuje tuto zvyklost rakousko-švýcarské kuchyně již od útlých let. Lahodné špenátové špecle z vlastní produkce se...

 
140 Kč
Detail
ondráš 23
Vepřové maso v bramboráku, baleno po 2 porcích

Snoubení chutí bramboráku a vepřového masa to je Ondráš Složení: vepřové maso, brambory, mouka, mléčné výrobky, vejce, česnek, směs koření, olej Přílohu dle Vašeho výběru...

 
168 Kč
Detail
vepřový řízek
Vepřový řízek, baleno po 2 porcích

Není snad klasičtějšího českého jídla než smažený řízek servírovaný s bramborem. Složení: Vepřové maso, vejce, strouhanka, mouka, sůl.  Přílohu dle Vašeho výběru si...

 
148 Kč
Detail
bolonska omacka
Boloňská omáčka z mletého masa, rajčat a kořenové zeleniny (Ragú Bolognese), 250g

Tradiční omáčka italské kuchyně, původně z města Bologna, která se proslavila v celé Itálii, aneb ragú Bolognese - rajčatová omáčka s masem a základem tvořeným z kořenové...

 
47 Kč
Detail
rajcatova s bazalkou
Rajčatová omáčka s bazalkou (Sugo di pomodoro e basilico) 250g

Základní omáčka z rajčat bez které se žádný kuchař v kuchyni neobejde. Je jednou z hlavních pilířů italské kuchyně. Nedá se srovnávat s kečupem nebo jinými náhražkami....

 
39 Kč
Detail
rajcatova s chilli
Rajčatová omáčka s chilli papričkou (Arrabbiata), 250g

Vyzkoušejte tuto pikantní omáčku z rajčat, čerstvých chilli papriček a česneku, kterou si oblíbí každý, kdo má rád pikantnější pokrmy. Arrabbiata znamená "rozzlobená" a popisuje...

 
38 Kč
Detail
rajcatova kapary
Rajčatová omáčka s kapary a oregánem (Capperi e origano), 250g

Kapary jsou naší oblíbenou přísadou, která rajčatové omáčce spolu s oregánem  vždycky dodá ten správný šmrnc a chuť. Dá se použít na těstoviny, ale také jako přílohová...

 
42 Kč
Detail
rajčatová s morskymi plody
Rajčatová omáčka s mořskými plody (Frutti di mare), 250g

Mořské plody v rajčatové omáčce jsou jednou z nejoblíbenějších a nejchutnějších omáček v celém středomoří. Omáčka Frutti di mare si Vás získá hned na poprvé. Krevetky, slávky a...

 
82 Kč
Detail
rajčatová s tunakem
Rajčatová omáčka s tuňákem a olivami (Tonno e olive), 250g

Velice oblíbená omáčka hlavně na jihu Itálie - to je tonno e olive. Kousky tuňáka a černých oliv pomalu vařené v rajčatové omáčce na kořenové zelenině a česneku. Zdravá...

 
45 Kč
Detail
30 položek celkem