Hlavní jídla

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 750g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich...

Tradiční zabíjačková specialita, jitrnice a jelítko, nemůže chybět na Vašem talíři. Složení: Vepřové maso, vepřové kůže, vepřová krev, vepřová játra, kroupy, sůl,...

Kančí guláš z kližky, tento pokrm pro Vás uvařili naši kuchaři pod vedením šéfkuchaře Jana Malinky. Složení: kančí, mouka, cibule, paprika, česnek, kmín, tuk,...

Česká klasika, vepřové nudličky s lehce pikantní omáčkou se zeleninou. Složení: vepřová plec, paprika, klobása, cibule, drcená rajčata, sůl, olej, směs koření,...

Tradiční jídlo kovbojů, fazole, jsou jedním z hlavních zdrojů rostlinných bílkovin, obsahují také zdravé tuky, mnoho vlákniny a vitamínů. Složení: Fazole,...

Kuřecí křídla sweet chilli pečené na česneku Složení: kuřecí křídla, chilli, česnek, škrob, sůl, směs koření Cena za 1 porci: 94 Kč. Celková hmotnost balení...

Kuřecí prsa se sýrovou omáčkou. Složení: kuřecí prsa, mléčné výrobky, mouka, cibule, česnek, sůl, olej, směs koření Cena za 1 porci: 89 Kč. Celková hmotnost...

Vynikající maso, pečené na našem pivečku, EFI desítce. Složení: Vepřové maso, pivo, cibule, česnek, sůl, pepř, kmín Přílohu dle Vašeho výběru si můžete přikoupit v...

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 750g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich...

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 750g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich...

Česká klasika, smažený květák. Složení: Květák, mouka, strouhanka, vejce Přílohu dle Vašeho výběru si můžete přikoupit v...

Česká klasika, smažený sýr. Složení: Mléčné výrobky, mouka, vejce ,strouhanka, olej Přílohu dle Vašeho výběru si můžete přikoupit v...

Zvěřina se snoubí se šípkovou omáčkou, která nepotřebuje komentář, prostě si ji objednejte a ochutnejte. Složení: srnčí kýta, uzená slanina,...

Španělský ptáček plněný klobáskou, okurkou, slaninou a cibulí. Složení: hovězí maso, klobása , slanina, cibule, vejce, mouka, cibule, hořčice, okurky,...

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 750g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich...

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 750g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich...

Čtvrtka dozlatova pečeného kuřátka s nádivkou ochucenou bylinkami, anglickou slaninou a muškátovým oříškem. Složení: kuře, pečivo, mléko, vejce, slanina,...

Tradiční sekaná, připravovaná z hovězího a vepřového masa, vonící po uzené slanině. Poctivá výroba pouze z masa, bez přidané mouky a konzervantů. Skvělá volba na víkend....

Pochutnejte si na bramborových knedlících, plněných švestkami, posypanými mákem a cukrem. Složení: Brambory, švestky, vejce, mouka, cukr, mák Cena za 1 porci: 75 Kč....

Tradiční, velice oblíbený pokrm, který znaly už naše babičky. Bramborové těsto jsme naplnili tím, co máte rádi, uzeným masem. Složení: Brambory, uzené maso, vejce, mouka,...

Pečená kachna patří k tradičním pokrmům české kuchyně, které naše babičky i prababičky připravovaly především ke slavnostnějším příležitostem. Obvykle se podává s červeným...

Z brambor jde uvařit spousta výborných jídel. K těm hodně oblíbeným určitě patří halušky s dobrým uzeným masem a kysaným zelím. Složení: Brambory, uzené maso, zelí...

Hovězí guláš z kližky, tento původně maďarský pokrm pro Vás uvařili naši kuchaři pod vedením šéfkuchaře Jana Malinky. Složení: hovězí maso, mouka, cibule, paprika,...

Konfitované husí stehýnko, ideální nejen na nedělní oběd. Složení: husa, zelí, sádlo, ocet, sůl, směs koření Přílohu dle Vašeho výběru si můžete přikoupit v kategoriích...

Koprová omáčka jako tradiční lehké a zdravé jídlo, kopr je znám svými léčivými účinky (zlepšuje trávení a má protizánětlivé účinky). Složení: Smetana, mléko, vejce, hladká...

Maso vhodné pro děti, obsahuje málu tuku. Složení: králík, špenát, smetana, houby, směs koření, sůl Přílohu dle Vašeho výběru si můžete přikoupit v kategoriích...

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 750g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich...

Kousky pečeného vepřového masa podávané s vynikajícím smetanovým špenátem, to je moravský vrabec. Složení: Vepřové maso, špenát, cibule, česnek, smetana, hladká mouka, sůl,...

Vepřové rizoto, klasika co nesmí chybět v žádné nabídce, už ve školní jídelně jsme ho všichni jedli. Zavzpomínejme na mládí. Složení: Rýže, vepřové maso, kukuřice, hrášek,...

Složení: Vepřové maso, vepřové sádlo, kysané zelí, cibule, mléčné výrobky, mouka, česnek, sůl, směs koření Přílohu dle Vašeho výběru si můžete přikoupit v kategoriích...

Grilovaná vepřová kotleta s kostí s omáčkou z paprik, cibule a rajčat Složení: vepřová kotleta, paprika, cibule, česnek, rajčatový protlak, sůl, směs koření Přílohu...

Harmonie vynikající chuti smetanové omáčky, výborného šťavnatého masa, které dodává omáčce neopakovatelnou chuť a vůni, je pokušení, kterému málokdo odolá. A my jsme Vám tento...

Když se něco peče na anglický způsob, znamená to, že to má zůstat růžové uprostřed, a takový je přesně náš anglický roastbeef Složení: Hovězí roštěná, dijonská...

Grilovaná kotleta od našeho řezníka s omáčkou ze sušených švestek, ovoněnou rumem. Složení: vepřové maso, povidla, rum, celer, škrob, sušené...

Aby nebyl plátek masa příliš suchý, přišli v roce 1949 francouzští kuchaři se svým Cordon Bleu. V českých končinách na větší šťavnatosti a jemnější chuti mletého...

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 700g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Složení: hovězí dršťky, máta, ovčí sýr pecorino romano,...

Nové balení ve skle s celkovou hmotností 500g a dobou trvanlivosti 3 měsíce při uskladnění v chladu do 4°C. Složení: hovězí játra, cibule, česnek, slanina, sůl, pepř,...

Hovězí líčka na houbách jsou opravdovou lahůdkou, kterou stojí za to vyzkoušet. Jejich jemná svalová vlákna a kolagen dodávají líčkům jedinečnou jemnou chuť a křehkost. My...

Ještě před pár lety opomíjená hovězí líčka se v poslední době staly specialitou, kterou připravují i ty nejluxusnější restaurace v Evropě. Jejich jemná svalová vlákna a kolagen...

Kuře na paprice je klasika české kuchyně, kterou milují jak dospělí, tak děti. Skvěle se doplňují s naším knedlíkem. Složení: kuřecí prsa, paprika, celer, smetana, máslo,...

Víte, že borůvky mají pozitivní vliv na zrak. U nás si je můžete vychutnat ve výborných kynutých knedlících. Složení: mouka, mléčné výrobky, vejce, borůvky, škrob...

Pečená krkovice, tradiční jídlo co vařili už naše babičky, vychutnejte si ho v podání našeho šéfkuchaře Jana Malinky Složení: vepřová krkovice, kapusta, slanina,...

Pečené vepřové koleno se silným výpekem, zabaleným s kolenem dohromady. Cena za 1 porci: 125 Kč. Minimální hmotnost balení: 700g. V balení 1 ks....

Vepřový špíz s paprikou, slaninou a cibulí dělaný na olivovém oleji Složení: vepřová plec, paprika, slanina, cibule, olivový olej, sůl, směs koření Přílohu dle Vašeho...

Není snad klasičtějšího českého jídla než smaženého řízku servírovaného s bramborem. Složení: Vepřové maso, vejce, strouhanka, mouka, sůl. Přílohu dle Vašeho výběru...

Záhorský závitek, tradiční recept ze slovenského Záhoří. Složení: vepřový bok, kysané zelí, vepřové sádlo, cibule, česnek, sůl, směs koření Cena za 1 porci:...

Tradiční omáčka italské kuchyně, původně z města Bologna, která se proslavila v celé Itálii, aneb ragú Bolognese - rajčatová omáčka s masem a základem tvořeným z kořenové...

Základní omáčka z rajčat bez které se žádný kuchař v kuchyni neobejde. Je jednou z hlavních pilířů italské kuchyně. Nedá se srovnávat s kečupem nebo jinými náhražkami....

Vyzkoušejte tuto pikantní omáčku z rajčat, čerstvých chilli papriček a česneku, kterou si oblíbí každý, kdo má rád pikantnější pokrmy. Arrabbiata znamená "rozzlobená" a popisuje...

Kapary jsou naší oblíbenou přísadou, která rajčatové omáčce spolu s oregánem vždycky dodá ten správný šmrnc a chuť. Dá se použít na těstoviny, ale také jako přílohová...

Mořské plody v rajčatové omáčce jsou jednou z nejoblíbenějších a nejchutnějších omáček v celém středomoří. Omáčka Frutti di mare si Vás získá hned na poprvé. Krevetky, slávky a...

Velice oblíbená omáčka hlavně na jihu Itálie - to je tonno e olive. Kousky tuňáka a černých oliv pomalu vařené v rajčatové omáčce na kořenové zelenině a česneku. Zdravá...