Tradiční česká jídla k uskladnění
Dršťková patří mezi polévkové poklady české kuchyně. Hustá a sytá polévka, jejíž nesporná výhoda tkví v tom, že s přehledem nahradí hlavní jídlo. Rozhodli jsme se vařit...
Hustá a sytá polévka, jejíž nesporná výhoda tkví v tom, že s přehledem nahradí hlavní jídlo.Složení: Vepřové mleté maso, cibule, rajčatový protlak, hovězí vývar, celer,...
Svatební hovězí vývar s játrovými knedlíčky. Bezkonkurenčně nejoblíbenější polévka české domácnosti.Složení: Hovězí a telecí kosti, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl,...
Kulajda je typická bílá polévka z jižních Čech. Čerstvý kopr s houbami probouzí vzpomínku na houbařskou sezónu.Složení: Máslo, smetana, mouka, mléko, vejce, brambory,...
Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich babiček a dědečků. Složení:Uzená krkovice, křen, rostlinný olej, máslo, mouka, smetana, hovězí vývar, celer, cukr,...
Tradiční česká rajská omáčka, která je známá v celosvětové kuchyni, pro svoji sladkokyselou chuť velmi oblíbená a to především u dětí.Složení:Vepřové a hovězí mleté maso,...
Koprová omáčka jako tradiční lehké a zdravé jídlo, kopr je znám svými léčivými účinky (zlepšuje trávení a má protizánětlivé účinky).Složení: máslo, mouka, mléko, smetana,...
Naše nakládané sýry si zamilujete. Nakládané sýry jsou bez konzervantů a bez "éček".Sterilované hotové jídlo balené ve skle s víčkem.Složení: Camembert, niva, tvarůžky, kozí...
Domácí trhaný vepřový bok v sádle, připravovaný podle tradiční receptury. Rilletes je bezlepkový, bez konzervantů a bez "éček".Složení: Vepřová plec, vepřové sádlo,...
Naše masová tlačenka připravována pod vedením našeho šéfkuchaře Jana Malinky, a následně zavařena do sklenice bez konzervantů způsobem, jaký používali naši předkové po...
Náš utopený špekáček se sterilovanou okurkou, kysaným zelím, cibulí a kozími rohy. Připraven pod vedením našeho šéfkuchaře Jana Malinky, a následně zavařen do sklenice bez...
Domácí houskový knedlík, vhodný jako příloha například ke svíčkové.Složení: hladká mouka, mléko, droždí, sůlSkladujte: V lednici při teplotě do 4°C.Hmotnost balení: 400gHotové...
Domácí karlovarský knedlík, vhodný jako příloha například ke kančímu se šípkovou.Složení : hladká mouka, mléko, pečivo, droždí, sůlSkladujte: V lednici při teplotě do...
Domácí gazdovská klobáska podle našeho receptu uzená na bukovém dřevě.Složení: Vepřové maso, hovězí maso, sůl, česnek, směs kořeníKe klobásce si můžete přikoupit vynikající...
Čočková polévka tradiční česká polévka nejen na nový rok.Složení: Čočka, mrkev, celer, petržel, vepřové sádlo, vepřové párky, cibule, česnek, mouka, sůl, směs koření...
Složení: Vepřové mleté maso, uzená slanina, rohlíky, mléko, sůl, směs koření Skladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte...
Domácí uzené maso přímo z naší udírny k Vám domů. Uzeno na kvalitním bukovém dřevě.Složení: Vepřová krkovice, sůl, česnekSkladujte v chladu do 4°C.Výrobce: EFI...
Výborná domácí fazolová polévka s klobásou, která Vás vždy zahřeje na těle a pohladí na duši.Složení: Fazole, cibule, vepřové sádlo, mrkev, celer, petržel, česnek, mouka,...
Hovězí guláš z kližky, tento původně maďarský pokrm pro Vás uvařili naši kuchaři pod vedením šéfkuchaře Jana Malinky. Složení: Hovězí kližka, hovězí vývar, celer,...
Složení: Hovězí a telecí kosti, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte...
Naše nakládané sýry si zamilujete. Nakládané sýry jsou bez konzervantů a bez "éček".Složení: Kachní játra, vepřové sádlo, cibule, česnek, červené víno, portské víno, cukr,...
Složení: Vepřová plec, rostlinný olej, cibule, klobása, paprika, hovězí vývar, celer, kečup, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po...
Složení: Kuřecí prsa, cibule, česnek, hovězí vývar, celer, rostlinný olej, cukr, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření...
Složení:Kuře, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte v lednici do 4 stupňů a...
Složení:Kuře, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl, játra, mouka, vejce, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte v lednici...
Složení: Vepřová plec, cibule, kysané zelí, hovězí vývar, celer, mouka, smetana, cukr, sůl, směs koření Skladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po...
Složení: Vepřový bok, vepřové sádlo, vepřová játra, cibule, česnek, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte...
Složení: Vepřové mleté maso, mrkev, celer, petržel, cibule, rajčata, olivový olej, červené víno, cukr, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20...
Složení: Hovězí maso, vepřové sádlo, mrkev, celer, petržel, hovězí vývar, hořčice, smetana, cibule, ocet, mouka, cukr, bylinky, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a...
Složení: Vepřové maso, hovězí maso, vepřové sádlo, vepřová střeva, sůl, směs koření, vepřový vývar, celer Skladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po...
Složení:Uzená krkovice, vepřový vývar, uzená kotleta, celer Skladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte v lednici do 4 stupňů a...
Složení:Vepřová kýta, vepřové sádlo, mrkev, celer, petržel, hovězí vývar, hořčice, smetana, cibule, ocet, mouka, cukr, bylinky, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu...
Složení:Vepřová kýta, vepřové sádlo, mrkev, celer, petržel, hovězí vývar, hořčice, smetana, cibule, ocet, šípková marmeláda, mouka, cukr, bylinky, sůl, směs koření...
Složení: Vepřová plec, rostlinný olej, cibule, rajčatový protlak, hořčice, smetana, hovězí vývar, celer, sterilované okurky, žampiony, sůl, směs koření Skladujte:...
Půl kila vepřového masa, skvěle nadupaná plechovka, která zasytí plný stůl strávníků.Složení: Vepřová plec, sůl, česnek, směs koření Skladujte: v suchu a...
Složení:Rajčata, cibule, mrkev, celer, petržel, krevety, cognac, rak červený, máslo, bylinky, cukr, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po...
Zelňačka je tradiční staročeská polévka připravovaná z kysaného zelí.Složení: Kysané zelí, vepřové sádlo, vepřová klobása, cibule, brambory, cukr, ocet, mouka, sůl, směs...