Vyzrálé hovězí steakové maso naší výroby

4 položek celkem
syrové naporcované 23
320 Kč –31 %
New-york strip vyzrálé hovězí steakové maso
Akce Novinka Tip Bez lepku Bez laktózy
1638

New-york strip Jedná se o nízký roštěnec na kosti s ideálním poměrem tukového krytí a čisté svaloviny. Tento druh steaku je vyhledáván těmi, kdo preferují libovější druhy...

Původně: 320 Kč  (–31 %)
220 Kč / 100 g
Detail
syrové naporcované 23
320 Kč –31 %
T-bone vyzrálé hovězí steakové maso
Akce Novinka Tip Bez lepku Bez laktózy
1637

T-Bone steak T-bone steak jsou vlastně 2 steaky v jednom, jde o řez, kde kosti tvoří tvar písmene T a na straně jedné naleznete nízký roštěnec a na straně druhé pravou...

Původně: 320 Kč  (–31 %)
220 Kč / 100 g
Detail
syrové naporcované 23
320 Kč –31 %
Tomahawk steak vyzrálé hovězí steakové maso
Akce Novinka Tip Bez lepku Bez laktózy
1639

Tomahawk steak Exkluzivní řez Tomahawk získal název podle svého vzhledu, který připomíná tradiční indiánskou sekeru. Jde o steak z vysokého roštěnce s kostí (Rib-eye...

Původně: 320 Kč  (–31 %)
220 Kč / 100 g
Detail
1713 syrove naporcovane 23
250 Kč –32 %
Vyzrálá vepřová kotleta
3357

Steaky prodáváme ve Vámi určené gramáži, ideální váha pro přípravu kvalitního steaku je cca 400g. Každý ukrojený kus bude zvážen a prodán za přesnou cenu dle gramáže. V...

Původně: 250 Kč  (–32 %)
170 Kč / 100 g
Detail

Nově pro Vás máme nabídku vyzrálého hovězího steakového masa, k přípravě prvotřídního masa u Vás doma.

Maso, které u nás staříme pochází výhradně z ČR a jedná se o maso z býků a volků do stáří 24 měsíců plemene Český strakatý skot (ČESTR).

Jedná se o tradiční české kombinované plemeno skotu, který se vyznačuje ideálním poměrem tuku a čisté svaloviny k přípravě těch nejkvalitnějších steaků.

Způsob, kterým u nás maso staříme se nazývá tzv. "Suché zrání". Suché zrání je složitý chemický proces, při kterém maso odpočívá ve specifických podmínkách, které jsou klíčové pro výslednou chuť masa. Cílem suchého zrání je uvolnit stažené svaly po porážce, při této chemické reakci se uvolňuje kyselina mléčná a enzymy napomáhají, že svalová vlákna křehnou a měknou. Pomalé odpařování vlhkosti zvyšuje koncentraci molekul, které odpovídají za výslednou chuť.

Minimální doba suchého zrání je u nás 30 dnů.

Vyzrálé maso má intenzivnější chuť, křehkost a je vyhledávanou lahůdkou fajnšmekrů po celém světě.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení