T-Bone steak
T-bone steak jsou vlastně 2 steaky v jednom, jde o řez, kde kosti tvoří tvar písmene T a na straně jedné naleznete nízký roštěnec a na straně druhé pravou svíčkovou. Jedná se o nejznámější druh steaků na celém světe, kde se prodává pod různými názvy T-bone, Porterhause, Fiorentina. Má lehké tukové krytí, které dodá steaku potřebnou šťavnatost a díky kosti i skvělou chuť.
Steaky prodáváme ve Vámi určené gramáži, ideální váha pro přípravu kvalitního steaku je cca 400g. Každý ukrojený kus bude zvážen a prodán za přesnou cenu dle gramáže. V případě jakýchkoliv dotazů, doporučení gramáže a přípravy volejte našemu šéfkuchaři. Tel číslo: 725 277 228
Složení: Hovězí maso
Cena za 200g porci: 440 Kč.
Vakuově baleno, trvanlivost 7 dnů, uskladnění v lednici.
Přílohu dle Vašeho výběru si můžete přikoupit v kategoriích Přílohy nebo Pečivo.
Výrobce: EFI Pivovar s.r.o., Náměstí 28. října 23, Brno 602 00