T-bone vyzrálé hovězí steakové maso

T-Bone steak

T-bone steak jsou vlastně 2 steaky v jednom, jde o řez, kde kosti tvoří tvar písmene T a na straně jedné naleznete nízký roštěnec a na straně druhé pravou svíčkovou. Jedná se o nejznámější druh steaků na celém světe, kde se prodává pod různými názvy T-bone, Porterhause, Fiorentina. Má lehké tukové krytí, které dodá steaku potřebnou šťavnatost a díky kosti i skvělou chuť.

Steaky prodáváme ve Vámi určené gramáži, ideální váha pro přípravu kvalitního steaku je cca 400g. Každý ukrojený kus bude zvážen a prodán za přesnou cenu dle gramáže. V případě jakýchkoliv dotazů, doporučení gramáže a přípravy volejte našemu šéfkuchaři. Tel číslo: 725 277 228

Složení: Hovězí maso

Přílohu dle Vašeho výběru si můžete přikoupit v kategoriích Přílohy nebo Pečivo

Cena za 100g porci: 220 Kč. 

Vakuově baleno, trvanlivost 7 dnů, uskladnění v lednici.
 
Výrobce: EFI Hostinec, Nám. 28. října 23, Brno, 602 00 /https://www.efihotel.cz/restaurace-efi-spa-hotel-superior/efi-hostinec
Skladem
220 Kč –40 % 132 Kč / 100 g 1 320 Kč / 1 kg
syrové naporcované 23
Akce Novinka Tip Bez lepku Bez laktózy
220 Kč –40 %

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: